Tête à Tête a la revista Portada de Caldes d’estrac

Tête a Tête, harmonia culinària a la recerca de noves sensacions.

L’Elisabeth i en Vicenç, residents a Sant Vicenç de Montalt, van decidir fa un any apostar clarament pel comerç de Caldes i per desenvolupar el seu projecte comercial al Tête a Tête, un establiment dedicat a la restauració que ja ha esdevingut un punt de trobada de la vida sociocultural i gastronòmica de Caldes i voltant.

Després de 30 anys dedicada de forma vocacional al sector del comerç, a l’Elisabeth li rondava pel cap aquest concepte d’espai de restauració ben particular, amb un caràcter obert i, el més destacat, un feedback permanent amb el client a la recerca de noves sensacions culinàries. En aquest sentit, el Tête a Tête compta amb una carta acurada de plats especialitzats, destacant entre ells els carpaccios de tot tipus -carn, peix, verdura- i cuina per a vegetarians. La diferència de la cuina d’aquest establiment és l’elaboració del producte final i els suggeriments que cada dia s’introdueixen a la carta.

Un altre aspecte destacat del Tête a Tête és, sense dubte, l’extensa bodega amb què compta, la qual inclou més de 70 referències de vins i caves de totes les procedències, si bé es dóna més rellevància a les bodegues catalanes amb denominació d’origen. Amb aquest complement s’aconsegueix una perfecta harmonia entre plats i vins a la recerca de noves experiències, element essencial de la filosofia de l’establiment.

El local, situat al bell mig de la Riera de Caldes d’estrac, compta amb una decoració de parets d’obra vista decorades amb peces d’art de totes les disciplines, amb un compromís clar de promoció dels artistes locals.

El Tête a Tête té una pàgina de facebook a través de la que podeu accedir a la visita virtual del local.

retall-revista