Tête à tête amb la Fundació Palau i el Festival d’Estiu

Del 28 de juny al 12 de juliol d’enguany, la Fundació Palau  celebra el seu desè aniversari amb una proposta molt atractiva i amb el propòsit de convertir-se en un dels festivals de refèrencia a Catalunya.

Caldes d’ Estrac gaudirà durant aquest dies de la poesia i la música de grans intérprets ,entre altres Carles Santos, Pau Riba, Pascal Comelade, Pep Blay, Krishoo Monthieux i un llarg etc.

També es presentarà el documental Desvío a Nooteboom d’ Erik Haasnoot que ens apropa a Cees Nooteboom, l’escriptor holandès amb gran experiència en festivals literaris.

La Fundació Palau és el vincle entre la música i la poesia, entre el classicisme i l’experimentació, i el més important, és l’eina cultural que fa que l’art, en la seva màxima expresió, sigui al abast de tothom.

Quasi tot aquest programa es podrà gaudir a la pèrgola  de Can Muntanyà, on el Restaurant Tête à tête oferirà un servei de bar cada vespre. Petits entreteniments per fer boca i exquisits vins de la bodega del Tête à tête.

Des de aquí, desitjem a la Fundació Palau un gran èxit, i a tothom que tingui la oportunitat d’assistir -hi: Un bon festival sota els estels de Caldes.