Restaurant delicatessen Caldes d'Estrac

Bienbebido de la bodega Vintae

Maridatge amb els vins Bienbebido de la bodega Vintae

Maridatge dels vins Bienbebido de la bodega Vintae al restaurant Tête a Tête de Caldes d’estrac Bienbebido és un dels projectes més recents de Vintae, divertit i fresc però amb una sòlida base enològica i de concepte. Aquesta col·lecció va neixer amb la idea de crear “parelles ideals” de vi i menjar. Pretenen aconseguir vins el més adequats possibles per …


Una nit només per noies, Mary Kay al Tete a Tete de Caldes d'estrac

Una nit només per noies

Una nit per gaudir d’un sopar amb les teves amigues i per rebre una sessió de maquillatge adaptat a les teves exigències. Dijous 27 de febrer del 2014 de 20:00 a 00:00. Menú 15€ i sessió de maquillatge gratis. Podeu reservar taula trucant al 93 791 51 86, enviant un correu a teteatete.caldes@gmail.com o bé fent servir el formulari de …


Portada Kevin Hunt i Dribble Dots

DIVARTOLI, Kevin Hunt i Dribble Dots

Aquest proper divendres dia 6 de desembre, el Tête â Tête vol fusionar art, oli i divertiment. Batejarem la festa amb el nom DIVARTOLI. En Kevin, una vegada més ens presentarà la seva obra pictórica, amb el temps ha anat evolucionant i ara ens trobem amb un artista amb moltes ganes de donar llum a la nostra retina. Amb quadres …


DSC_6308_09_10_fused

Plats nous d’hivern

Incorporem alguns plats nous ara que arriba el fred. Sopa de ceba amb ou i formatge gratinat. Magret d’ànec amb reducciò de xarop de taronja. Timbal d’ous amb xampinyons i cruixent de verduretes. Ventall d’albergínia amb formatge de cabra. Sopa Tête à tête amb pernil ibèric, ou dur,arròs i un toc de menta.


DSC_6305_6_7_fused

Els tès

Ha arribat el temps dels tès i les infusions. El fred ens acompanyarà uns quants mesos i qué millor que venir a la riera de Caldes a prendre un tè o una infusió al Tête à Tête. Us oferim una gran varietat de la prestigiosa marca Sans & Sans.


Cap de trons

Cata de vins de la bodega Ferré i Catasús

  El proper divendres dia 22 a les 21.30 al Tête à Tête farem una cata de tres vins i un cava amb la bodega Ferré i Catasús, D.O. Penedès, i maridarem cada vi amb un entreteniment de la nostra carta. Tastarem: Somiatruites, el maridarem amb salmó. Cap de trons, el maridarem amb bacallà. Sonat de l’ala, el maridarem amb …


Concurs instagram Caldes d'estrac

Tête à Tête al concurs instagram de Caldes d’estrac

La regidora de Cultura, Roser Alsina, va explicar que “la decisió del jurat ha estat complicada perquè les imatges participants són totes molt bones”, va afegir, “hem destacat aspectes rellevants com els lligams de les fotos amb la festa major del poble, l’originalitat, així com la qualitat”. En aquest sentit, la regidora va avançar que s’havia creat un accèssit en …


Article a la revista portada de caldes d'estrac

Tête à Tête a la revista Portada de Caldes d’estrac

Tête a Tête, harmonia culinària a la recerca de noves sensacions. L’Elisabeth i en Vicenç, residents a Sant Vicenç de Montalt, van decidir fa un any apostar clarament pel comerç de Caldes i per desenvolupar el seu projecte comercial al Tête a Tête, un establiment dedicat a la restauració que ja ha esdevingut un punt de trobada de la vida …